Firmaprofil
- alt lige fra clips til møbler. Lille og effektiv !
Er det kontorartikler, man er på udkig efter, går man ikke forgæves hos KB Kontorforsyning. Firmaet blev etableret den 6. december 1995 af to arbejdskolleger, Bjarne Mørch og Kim Højlund,
der har travlt med at servicere de mange kunder, som trygt kan regne med professionel rådgivning og personlig betjening.

 
Kontormøbler af høj kvalitet !
KB kontorforsyning har specialiseret sig i at være kundernes leverandør i kvalitets møbler til kontoret. Mange virksomheder har for alvor indset betydningen i at indrette arbejdspladsen mest hensigtsmæssigt for den ansatte.

En medarbejder bruger mange timer hver dag på sit arbejde, og for kontorfolks vedkommende foregår det ofte foran en skærm og med meget siddearbejde.
 
 
Ergonomi på arbejdspladsen.
Det er meget vigtigt, at kontoret er indrettet med de rette møbler, så man får skabt ideelle arbejdsforhold for medarbejderen.
 
To norske mærker på det danske marked er SAVO kontorstole, som er den eneste kontorstol med flydende vip og Back App balance stolen, som træner ryggen stærkere for hver dag. Derudover sælger vi RBM, RH og Team Trading stole. Vi fører også gode mærker i bla. hæve-/sænke borde, hvor brugeren selv kan indstille bordet efter behov.
 
Vores mærker inden for ergonomisk korrekte borde er udelukkende af dansk design. Feks. kan nævnes Fumac, Rumas, Kit-Office og Cube. Udviklingen går hurtigt på møbelområdet, og det har derfor været nødvendigt at udvide afdelingen, så vi nu har i alt 500  kvadratmeter.

Ud over kontormøbler sælger vi  alt inden for kontorartikler, papirvarer, skriveartikler, kontormaskiner og edb-udstyr. Bla. kopimaskiner, telefax og skrivemaskiner samt diverse papirbehandlingsmaskiner.

Er der noget vi ikke har nævnt er du altid velkommen til at ringe med en forespørgsel.
 
 
Konsulentbesøg
Kunderne hos KB Kontorforsyning er erhvervsliv, institutioner, skoler og private. Vi tager gerne ud på konsulentbesøg, hvor vi er behjælpelige med gratis vejledning og tegningsforslag.

Vi har et godt kendskab til ergonomi, som spiller en vigtig rolle i valg af kontormøbler og selve indretningen. Når der er truffet beslutning om hvilke møbler kunden ønsker, er det konsulentens opgave, i samarbejde med kunden, at stå for indretningen af kontoret. I den forbindelse indstiller vi møblerne til hver enkelt bruger.

KB Kontorforsyning tilbyder naturligvis gratis vareudbringning i lokalområdet.
 
Kontakt
Du kan også bestille dine varer i vores telefonekspedition, som altid sidder klar til at yde dig god personlig betjening
Tlf. 98 51 19 96
 
Gratis vareudbringning
med egen bil i lokalområdet.

Mail:
 
Butikken har åbent:
 
Mandag – torsdag kl. 8.00 – 17.00
Fredag kl. 8.00 – 16.00
Lørdag kl. 9.00 – 12.00
Lukket alle lørdage i juli måned